Top 4 cele mai populare jocuri pe calculator

Jocurile pe calculator au devenit tot mai populare în ultimii ani, creând o industrie care absoarbe miliarde de euro sau dolari în fiecare an. Oamenii se distrează și își încearcă norocul la jocuri pe calculator, uneori ajungând la jocuri de noroc în cazinourile online.

Piața jocurilor pe calculator este una dinamică, unde apar schimbări în fiecare zi, iar jocurile mai vechi primesc noi versiuni. De asemenea, jocurile pentru console, cum ar fi Sony PlayStation sau Xbox au devenit din ce în ce mai populare, deși cele pentru PC rămân pe primul loc în topul preferințelor.

Top 4 cele mai populare jocuri pe calculator în 2019

Metro Exodus

Variantele anterioare de joc au fost primite cu entuziasm de către jucători, de aceea dezvoltatorii au venit cu o nouă variantă. Jucătorii pasionați de jocurile de tip shooter first person într-un decor post-apocaliptic, îmbinat cu elemente de supraviețuire, îl vor adora. Eroul primelor două versiuni este Artyom, un personaj care va părăsi labirintul întunecat al metroului moscovit pentru a se aventura într-o călătorie în lumea de la suprafață. Aici, decorul este unul dezolant datorită războiului nuclear care a distrus tot.

Resident Evil 2

Inspirat din filmul cu același nume, acest joc preia povestea din filmul din 1998 și își va expedia jucătorul în orașul Racoon. Aici va avea la dispoziție două campanii opuse, una pentru ofițerul de poliție Leon, iar alta pentru studenta Claire. Noul joc se diferențiază de jocul original prin elemente moderne de joc într-un mediu 3D care se bazează pe grafica filmului Resident Evil 7. De asemenea, acest joc se bazează pe atmosfera și elementele horror ale jocului precedent decât pe acțiunea propriu-zisă.

Crackdown 3

Acest joc este dintre cele mai faimoase serii destinate Xbox-ului. Acest joc vede lumina zile, la patru ani de la primul anunț oficial, iar jucătorii au șansa să îl încerce. Crackdown 3 le oferă jucătorilor săi șansa de a intra într-o lume destructibilă unde pot deveni agenți speciali care au arme impresionante și cu fiecare nivel își pot alege unele mai bune. Jocul a devenit disponibil jucătorilor din 15 februarie anul curent.

Anthem

Acest joc îi oferă jucătorului șansa de a deveni mercenar și poate juca atât în varianta single sau multiplayer alături de prieteni. Mediul de joc este de tip RPG și conține multiple relații, echipamente de luptă specializate pentru diverse tipuri de luptă.

Anul 2019 este anul premierelor atractive care ajută jucătorii să intre în universurile potrivite pentru ei.